Jorden runt på 10 veckor....

Ja inte riktigt då men inte långt ifrån heller det har varit en spännande törn denna gång oxså det blir väl så när man är ny och inte har hunnit med att se allt ännu. All det kommer man ju aldrig att hinna se men mycket i alla fall.

Nu närmar det sig avmönstring nästa söndag den här tiden så är det snart dags att kliva av skulle jag tro och sen åker vi till Bryssel och sover där över natten och på måndag så är man i Swedala igen.

Det händer inte så mycket nu alla är trötta och vill hem och har sitt att pyssla med inför avlösningen. Jag rundvaskar och inventerar så öga blö :-) ( undra va pappa tycker om den svenskan då)

Jag väntar på att en av cadetterna ska komma hit så att vi kan dela lite bilder sedan Japan det är kul att få inte bara sina egna kort.

Sen får vi se vad det blir mer i kväll film eller läsa lite bok känns som att jag bara kan tänka mig att ta det lungt.
Ska börja att småpacka lite och städa min hytt nu i veckan så att det är rent och fint tills min avlösare kommer.

Nej nu hör jag att det är någon på intågende så jag slutar för denna gång.


Hej hopp ha det bra alla så ses vi snart


Kramen

Marre

Sjörövare och pirater....

Jag blev bortrövad av pirater därför har det tagit sådan tid innan jag kunnat skriva.... skämt och sido
Har bara inte varit så mycket att förtälja sen sist allt går sin gilla gång... Vi är klar med turneringen och vi kom på andra plats även om 2:e maskinisten  hävdar annat så köper vi inte det.... Han vet ju hur landet ligger jävlas inte med chief cook då kan du bli utan mat :-)

Vi hade BBQ förra helgen och det vart väldigt lyckat kanon väder och god mat om man nu får säga det själv. Vi satt ute länge och det va 28 grader varmt härligt. Efter det så vart det till att sjunga upp sig för då hade vi en stund med karaoke och så mycket va det länge sedan jag skrattade riktigt lyckat. Härligt när alla kan bjuda på sig själva.

Annars så är det beställningar och rundvaskning av byssan som gäller nu och det tar sin lilla tid men jag har god hjälp så att det går bra.

Ja det börjar att närma sig avmönstring och det har gått fort denna gång oxså jag hinner inte bli less här ombord jag trivs som fisken  vattnet. Men klart att jag saknar er där hemma ibland. ( även pappsens tjat :-) )

Så nu laddar jag för att fylla 40 och det ska bli kul (hoppas jag )

Jo just vi går ju på pirat vatten nu så att vi måste låsa in oss om kvällarna och släcka ner så att dom inte ser oss så väl och än har dom inte hittat oss.....

Kommer till suezkanalen på natten mot lördag så det ska bli kul att se det med..


Nej nu ska jag va lite social (kanske)

Ha det

Kram

Marre

RSS 2.0