Packa mammas kappsäck!!!!!





Ja då var det dags igen då... Fast det känns som att jag levt i kappsäck sedan jag kom hem så är det faktids dags att packa igen. Börjar att få kläm på detta nu man vet ju vad man behöver ha med sig nu i alla fall. Alla dom funderingar och telefonsamtal till skepparn med massa dumma frågor behövs inte längre.
Ibland funderar jag faktids på att hur han vågade släppa mig ombord så novis och frågvis jag va om allt... Men han vågade och nåt bra måste jag ha gjort eftersom att jag fick stanna. Å om sanningen ska fram så är jag lika frågvis än det är massor som jag inte har lärt mig ännu men jag frågar på annars får jag ju inte veta något...

Jag vill ju inte dö nyfiken i alla fall... fast dom som känner mig säger nog att jag kommer att göra det ändå :-)

Dagarna består just nu bara av att tvätta, stryka och kolla och dubbelkolla att man har allt och att man har ordnat allt så att det funkar när jag åker. Tur jag ha mor och far som hjälper mig att se till att allt flyter när jag är borta.

Men hur som helst ska det bli jätte skönt och kul att börja jobba igen jag blir lite rastlös så här på slutet av ledigheten det riktigt kliar i hela kroppen att få komma iväg och jobba. Många tycker nog att jag är knäpp som känner så men jag har ju världens bästa jobb som jag  trivs med så det är inte så konstigt. Sen tror  jag att man måste lära sig att ha ledigt när man inte är van att ha det kan det bli lite svårt att fylla dagarna med någonting vettigt. Men jag tycker att jag har lyckats göra det bra denna gång.

Ska se om jag har förmågan att lägga in en bild i dag då på mitt hem de blivade 10 veckorna så att ni får se vart jag håller hus. Men det är inte säkert att jag lyckas jag vet faktids inte vad jag gör för fel ibland funkar det och ibland inte.

Det funkade men den hamnade inte där jag ville men håll tillgodo

Ha det gott

Kramen

Marre


Student firande och påmönstring....

One down and one to go.... Nu har man bara ett barn kvar i skolan undra vart alla år har tagit vägen det känns ju som att det var i går man hade fått första prinsen lagd på magen.... Men nu är han vuxen och ska ut i livet och ta för sig. Få uppleva allt vad det innebär med både med och motgångar och som mamma önskar man ju att det mest ska bli medgångar men med den lilla livserfarenhet man har så vet man att det kommer det inte att bli.

Det var en jätte trevlig avslutning som skolan hade ordnat på Älgårdsberget (skogskolan för oss gamla bispgårdare).
Där vart vi bjuda på taco buffe , kaffe och tårta och underhållning av Robert Falk och Emil Höög. Avslutningstal av rekorn med många tänkvärda ord både till eleverna och oss föräldrar som var där. Sen sist men inte minst det som dom alla har jobbat så hårt för dessa tre år betygsutdelning..... Ja och prinsen fick bra betyg så nu är mamma stolt.

Så jag kan bara säga LYCKA TILL i livet min älskade son.....


Å nu har jag fått biljetterna tills jag ska fara den 22 och det blir en lång resa innan jag är ombord. Från sverige via Bangkok innan vi når slutdestination Singapore. Så nu ska jag snart ta och bege mig hem till Sndsvall så att jag hinner att packa och ordna det sista innan det bär i väg. Har tillbringat veckan som gått uppe hos mor och far tänkte mig att jag skulle vara ute och njuta av det vackra vädret men som vanligt när det börjar att dra sig mot midsommar så blir det regn rusk och kallt så jag  har mest suttit med näsan i en bok denna vecka.

Ja midsommar det blir lungt och skönt ska inte göra någnting annat än att bara slappa och mysa. Känns inte som att man har så mycket energi över till något annat när man vet att man har en så lång resa framför sig.
Hade önskat att jag haft tid att sticka ner till Gbg och hälsa på superida innan jag sticker men tyvärr finnes inte tid till det så vi får ta ett maratonsamtal i telefon och uppdatera oss om vad som hänt sen sist.

Nej dags att göra något nyttigt innan jag styr kosan hemmåt.

Ha en trevlig midsommar alla och njut av den svenska sommaren så hörs vi vidare


Raggar Marre

Jaha då har man fått sin sommardos med cruising för denna sommar då och det känns bra. Jag hade önskat att jag va hemma när det är hillclimbe i Hammarstrand men då är jag ute och jobbar tyvärr men man får väl titta på kort sedan.

Ja å ärthjärnan Marie hon lämnade kameran hemma igår så tyvärr så kan jag inte bjuda på några bilder från gårdagen.
Men det var en jätte trevlig kväll som började hemma hos U och sedan gick vi ner på stan och strosade på Oscar och dansade och avslutade med en pizza innan vi gjorde kväll. Å den pizzan den satt fint den så där på nattkröken.

Så i dag har jag inte gjort så mycket men det är skönt det med ibland att bara lata sig det är ju dags snart att jobba så det är bäst att passa på när man kan. Om jag har räknat rätt så är det väl ungefär 2 veckor kvar innan jag sticker ut igen. Sen är det  höst när jag kommer åter så jag hoppas på en fin höst så att man kan va i skog och mark lite.

Fast när man sitter så här och man snart ska åka känns det lite konstigt det är mycket man missar i sommar Diggilo hillclimbe. Hade gärna velat se Diggilo igen det va en kanon kväll vi hade när vi var på det förra året med picknick glada vänner och strålande väder ett sådant minne man kan leva på länge. Men i år så får jag bara äran att bjuda mina underbara söner på denna tillställning och hoppas att dom får en lika trevlig kväll som sist.

Lite snopet vart det när jag fick reda på att  min allra bästa vän hade tänk komma upp och hälsa på mig men nu hinns det inte med för hon slutar att jobba ungefär samtidigt som jag far ut igen men vi bestämmde att vi skulle ta en lång helg i höst i stället å då ska vi bara njuta av varandras sällskap äta och dricka gott och framför allt snacka en massa skit och lösa världsproblem det är vi bra på. Sen är det ju så här nuför tiden att vi blir ju inte osams längre förr då kunde vi bli ovänner 20 ggr om dagen men det gick fort över.
Det är konstigt detta med vänskap hon och jag har varit kompisar i 30 år och 25 år av dom har jag bott här uppe i norr. I bland funderar jag på om vi hade varit vänner fortfarande om jag hade bott kvar därnere jag tror inte det faktids. Men jag älskar verkligen henne och hela hennes familj den känns som min familj den med. Så om du läser detta så ska du veta att jag saknar dig ofta men jag vet att du kommer att ringa idag när du har kvicknat till efter tjejjmiddagen du var på i går.

Ja ha nu har man fördrivit tiden lite med annat än bara glo på dumburken så nu ska jag vänta på att U kommer så att jag får hämta hem min bil. Va ju inte riktigt i skick att köra hem i går då :-)

Tjingeling på er alla

Marrre

Ps måste ju lägga in en bild oxså nu när jag lärt mig hur man gör men den har inge sammanhang med vad jag skrivit
Hahaha trodde jag att jag kunde då men icke sa nicke.....

Sommarvärme

Hej hopp...

Nu är det ett tag sedan jag skrev så jag tänkte sammanfatta lite sedan sist.

Börjar väl med att man har blivit gammal, grå det har jag varit länge så det är ingen skillnad på det. Firade ju min
40-års dag i april när jag kom hem. Det vart en lugn och trevlig till ställning på självaste födelsedagen som jag firade med mina nära och kära på restaurang Brandstation med trerätters middag och presenter.image2

På lördagen så hade jag kompisar hemma på fest och det va jätte trevligt vi åt och drack. En trevlig kväll hade vi och  jag kan ju villigt säga att man va ganska mör på söndagen men det va det värt.

Sedan har jag och mina underbara söner hunnit att vara en sväng till Marbella där vi bara latade oss. Vi åt och drack gott och njöt av solen. Det va härligt att bara få rå om varandra det blir ju inte så ofta nu för tiden när dom är vuxna och har eget boende och jag jobbar som jag gör.

Sedan har det bara varit lite små saker som man har gjort mellan varven jag har varit hundvakt i drygt 1 1/2 vecka när mina paranteser va ute och for sverige runt. I samband med det så va jag oxså på en tjejträff i Hammarstrand som jag anmält mig till. Man fick lite olika behandlingar så som massage, fotvård, makeup osv en stor buffe till middag och på kvällen underhållning och givetvis en bar med gott att svalka sig med. Det va en jätte trevlig dag och man njöt i stora drag.

Härnäst på tapeten så står min äldsta sons student den 12 och det känns så skönt att han har orkat sig igenom skolan nu och jag hoppas att han får jobb så fort som möjligt så att han får stå helt på egna ben.
Den andra han slutar han med men har ju ett år kvar att gå så där får vi fira nästa år...

Sen lutar det väl åt att jag ger mig ut på stan i helgen och kollar lite på cruising det är alltid kul att vara på det och kolla på bilar och folk å med lite tur så får man ta sig en öl eller två...

Annars så är det bara att börja förbereda sig för att åka iväg och jobba snart igen skulle tro att jag sticker runt den 22 någongång så det är ju lite att pyssla med innan man ska i väg men det brukar gå ganska fort känns som att jag har levt i reseväska sen jag kom hem .

Det va väl allt för denna gång jag skriver mer sedan när jag har kommit ut på böljan den blå igen.

Kramen

Marre

RSS 2.0