Vatten bara vanligt vatten!

Kanske dags att skriva några rader så att ni vet att jag lever. Har nu varit ombord i 2 veckor. Påmönstring var som sagt i Dubaioch resan dit gick bra om än med lite missöden. Lite språk svårigheter, en bort tappan reseväska och en helt överaskande natt på hotell.

Å jag undrar om detta är ett tecken på att man börjar att bli gammal. På hotellet var det disco och ni ska tro att det lät som att dom spelade precis i våningen under men se så va inte fallet utan discot var på entreplan och jag bodde på våning 7!! å ändå kunde jag inte sova för att det var så hög volym. Tror det  ni att det är ett ålderstecken eller?

Annars så är jag på min längsta sjöresa hitentills 27 dagar tror jag att det blir. Från Kuwite till Göteborg via Afrika bara vatten hela tiden och nån gång ser man ett skepp. Känns lite underligt men helt ok vädret är varmt och soligt så ni kan ju sitta där i snö och kyla :-)

Sen händer det väl inte så mycket vi har haft ett 40 års kalas och ett 45 års och i lördags så var det BBQ lite blåsigt dock men ändå trevligt som vanligt.

Jul förberedelserna är i gång och i dag så var det knäck som stod på tapeten och på söndag så kommer det att bli pepparkakshus bygge få se hur det går.

Kommer troligt vis att vara i Göteborg den 21 på kvällen så det kommer att bli en jul i europa i alla fall men vart vet jag inte riktigt ännu. Ja det var väl allt som jag har att förtälja denna gång ska försöka att uppdatera lite bättre denna gång.

Ha det nu så gott och sköt om er alla


Kramar

RSS 2.0