Durban...Reunion....Fremantel och Sundsvall.......

Kan inte förstå att jag inte tar mig tid att uppdatera.... men jag får skylla på att det har varit så mycket att göra med julen och nyår och stor proviantering ja allt tar sin lilla rundliga tid.

Får väl försöka att berätta lite vad som har hänt sedan sist då. En ny mäss tjejej har jag och det har varit kul vi kommer jätte bra överens och har haft mycket skoj under dessa veckor. L kommer i Fremantel lite synd för det var meningen att hon skulle komma i Durban så nu hinner jag i princip bara säga hej till henne men men jag träffar ju henne när jag kommer tillbaka.
Vad har hänt mer då ja julen kom och gick min första jul någonsin utan mina barn kändes lite konstigt men dom vekar att ha haft det bra ändå utan mig. Här var det lite konstigt att klä granen när det var + 25 och solen stod högt i skyn men fick god hjälp så att det vart en riktigt trevlig kväll. Mycket förberedelder var det med all mat till julbordet jag var faktids lite nervös men det gick bra och alla var nöjda och belåtna. Lite julklappar fick jag oxså och det var ju jätte kul. hade jag inte väntat mig :-) Nyår så vart det en trerätters och sen lite snittar och vickning på natten. Tolvslaget så var vi alla uppe på bryggan och skålade och tjoade in det nya året.

Poolparty har vi haft och det var trevligt har inte haft det förut men nångång ska ju vara den första.... 

Det roligatse som har varit på denna turn var att vi hade dop i lördags och det var så kul jag ska visa er bilder när jag kommer hem. Min mässtjeje och jag stack och gömde oss vid lunch vi bara satte ut maten sen stack vi och så dom fick leta efter oss dom hittade oss sist så då fick jag straffet att bli den som vart döpt sist.
Vi blev inlåsta i soprummet och sen tog dom oss en och en. Kan ju inte berätta vad dom gjorde med oss för det är hemligt för dom som inte är döpta. Man kul som attan var det i alla fall. Sen efter så vart det BBQ och karaoke som vanligt d[

RSS 2.0