California dreaming

Ja i morgon är vi i Californien. Ska bli skönt att komma iland en sväng vi har haft mycket sjöresa hitils så man kan behöva att sätta fötterna på fast mark ett par timmar.
Få se om det blir lite shopping eller bara att strosa runt och titta kanske käka en bit någon stans.

I dag har det rullat hela dagen och det har varit blåsigt och kyligt men solen har dock visat sig ibland.
Inte hänt något speciellt idag en vanlig dag på jobbet bara....
Jo vi knäppte ett gruppfoto som företaget ska ha till något vad vet jag inte riktigt men vi radade alla så glatt upp oss så nu är det gjort...

image3

Har inte så mycket att förtälja i dag så att det får bli en kortis...

Dags att duscha av sig mat oset och sen blir det lite bokläsning innan jag hoppar i bingen...

Ha det gott

Marre

Brandlarm och trasig frys....

Hej å hå dagen börjar bra som vanligt var lite trött maskin hade grillparty i går kväll och jag vart inbjuden och det va jätte trevligt lite småkyligt på kvälls kvisten.
Vi satt ute på babordsida vid poolen och ni skulle ha sett sol nedgången helt otroligt vackert då känner man sig lycklig när man får se något sådant å inte vart det ju sämre av att det simmade att gäng med valar bredvid oss .

         

Nä tillbaka till verkligheten som sagt dagen börja bra och så allt fram till lunch (viltskavs gryta). Jag såg verkligen fram emot mina 2 timmar ledigt jag skulle läsa och sova en stund kände att jag behövde det.
Å ni ska tro det tog inte många rader i boken innan jag sov... Zzzzzzzzzzzzz

Men ack vad jag vaknade BRANDLARMET tjöt å jag upp på med kläder inga strumpor men på med skorna å så ner till sjukhytten då först börja man att fatta något...

Som tur va så var det falsklarm det va matroserna som höll på att svetsa.... Hur vete väl F.. men så va det i alla fall.
Ska inte sticka under stolen med att när larmet går så då ökar pulsen drastiskt skillnad när vi har övning då vet vi ju att det kommer att tjuta och som det tjuter man måste hålla för öronen...

Ja när det va avblåst så ilade jag till min hytt och satte på mig strumpor och sen ner i byssan för att fixa middag. Hade förberett väl så att jag tyckte att jag hade god tid och behövde inte stressa skönt.

Men det blir sällan som  man tänkt sig jag såg ju att en av mina små frysar va 12 grader varm kasta mig på telefon och ringer ner till maskin... Inge svar!!!!

Ut å leta rätt på chiefen så han fick kolla vad som va fel och ut med all glass och mat bara att kasta synd på de två burkarna med löjrom....

Ja  det ledde ju till att jag fick det lite stressigt att hinna med middagen men det gick så alla fick mat denna dag oxså så nu har jag gjort kväll och ska nog ta mig en video kväll vi har brass i natt så det blir ju sovmorgon i morgon skönt.. Ska försöka att lägga in lite bilder på mina vyer när jag står och kockar..

Ha det gott nu alla...

Kramar...

Valar, sköldpaddor och delfiner.....

En härlig söndag ... Havet visar sig fortfarande på sitt allra bästa humör och vi går efter Mexicos kust och klipporna och de vita stränderna ser lockande ut...

Jag har haft tur i dag har sett massor av sköldpaddor och delfiner i det härliga blå vattnet dom ser ut att ha det härligt därnere i vattnet nästan så att man vill hoppa i och simma med dom.
Men det är ju lite högt (30m) ner till vattenytan så att jag avstår och jag tror inte att jag skulle bli så populär om jag hoppade i och dom är tvugna att sätta i räddningsbåten och plocka upp chief cook.

Innan middagen så fick jag se en val som hoppade rakt upp i luften två gånger såg så lätt ut. Sen kom det en jätte val simmande på styrbords sidan så man såg hela kroppen i vattnet och den va enorm kan jag säga sprutade vatten ur hålet på huvudet så man väntade sig nästan en dusch av den.

Nu har jag jobbat färdigt för dagen och jag ska nu bara slappa och sen gå ut på däck och mysa lite

Ha det gott alla

Kram  Marre

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0