Singapore sling a dinga ling....

Ska försöka mig på en liten sammanfattning så att ni vet vad som har hänt sedan jag stack från Swedala...

Jag mönstrade ju som sagt på i Singapore och det var en lång resa innan vi var framme på hotellet. När vi väl var framme så blev det en siesta.. Vissa tog en lite längre :-) Efter det en dusch och sen gick jag chiefen och andre maskinisten ner och kollade in stan. Å vilken stad dit vill jag verkligen åka igen ha mer tid att hinna utforska och se mig omkring. Det var varmt och skönt så en och annan öl slank ner i våra torra strupar. Men vi njöt i fulla drag. Det var skönt att komma ur planet och få röra på sig och sträcka på benen lite.

Efter att ha vandrat runt lite gick vi tillbaka till hotellet och åt middag vi strålade samman med skepparn som hade vaknat nu...
Avnjöt en god middag med dryck ute vid poolen med ljumma sommarbrisar Ljuvligt....
Vi va väl inte så kaxiga så att det vart en tidig kväll för vi skulle åka tidigt nästa dag.

Vi åkte båt ut till vårat fartyg denna gång och det hade jag ju inte varit med om förut så det tog ca 1 timme att komma ut dit där Aida låg för ankare. Sen kom den stora utmaningen med reseväskor och allt skulle man ta sig ombord Hahaha jag va skit nervös och trodde absolut att jag skulle hamna i spat... Men jag fick god hjälp så det gick bra så nu har jag provat på det med.

Sen kom nästa utmaning hissen funkade inte ända upp så att vi fick kånka och släpa väskorna å det är sådana gånger man hatar att vara tjej... Väskan vägde ju bly.. Jag orkade inte att få med mig dom upp så att jag lämnade dom och beslöt att hämta dom senare.. Men tänka sig det finns snälla mäniskor så det kom en av matroserna och sa att han hade tagit upp min väska å jag vart så glad och tacksam för det.

Väl ombord då var det dags att hoppa i uniformen och börja att jobba så att det vart lunch denna dag med.
Sen har det väl inte hänt så mycket:
Ny mässtjej som är jätte bra
En diskmaskin som är trasig
Lärt mig att trolla med knäna
Ja som sagt inget specielt

Nu har vi gått genom suezkanalen och varit en sväng i Turkiet och i Grekland så nu är vi på väg mot Europa Zeebrugge på fredag och sen Finland och Bremerhaven. Hoppas på att kunna hinna i land någonstans bara för att få byta miljö för några timmar det känns alltid skönt.

Sen har jag ju tänkt mig att jag ska köpa mig en stegräknare så att jag kan utmana Trikarn på 10 000 steg om dagen få se om jag hittar någon att köpa..

Så gott folk jag är still alive och vid gott mod så håll till godo tills nästa gång vi hörs.
Hade tänk att ladda upp lite bilder men det är så segt internet så jag gör det vi ett annat tillfälle...


Ha det gott och sköt om er

Kramar Marre

RSS 2.0