Ja ha då var man gift då......

Ja inte riktigt jag då men nästan..... Min bror och hans flickvän nu mer Fru Lindgren vigdes i Sigtuna rådhus den 25/9
Å jag fick äran att vara med som ett av vittnena...


Vi tar det från början... Tidig morgon vart det eftersom att dom har en morgon pigg liten tös på 10 månader som väckte oss alla i arla morgonstund.... Vi började med frukost och sen var det dags för blivande frun att ge sig iväg och fixa med hår och makeup.

Vi andra var kvar hemma och donade med det som skulle fixas där sen åkte töserna till S och fick på sig sina vackra klänningar. Då kom ett av de andra vittnet till bror och mig och det var dags att hoppa i dusch kostym och klänning även för oss där hemma.

När vi var klara bar det av till Sigtuna och inväntan på bruden började. Det var ett litet vackert rådhus som ligger på torget där. Vädret visade sig på den allra bästa sidan och solen sken från klarblå himmel och det var varmt och skönt.

Då va det dags bruden anlände och vi som skulle vara med gick in och förberedde oss med näsdukar kameror och dylikt.  Jag grät floder och lilltösen sov så sött i vagnen bredvid dom. R hade det stora uppdraget att få hålla i asken med ringarna och det gjorde hon med bravur hon va så fin och konsentrerad. Å hör och häpna båda sa JA och nu va lillebror gift.  Man och hustru ja det trodde man inte men nu så är han en ärbar man....

Ute på trappen flödade Dompan och vi skålade så att massor av nyfikna kom och tittade och knäppte kort på det vackra paret.

När allt skålande och grattande och kramande var  klart så gick brudparet och vi tre vittnen till stadshotellet och åt en utsökt delikat middag ett bland det bästa jag har ätit fantastiskt gott och trevligt var det.

När vi var mätta och belåtna vart det en bulle till kalmarsand och lite gott att dricka med tilltugg och massa surr...

Dagen efter så vart det oxså en tidig morgon för bröllopsresan startade 04.00 för de ny gifta men jag hade ju turen att kunna krypa ner mellan lakanen igen några timmar innan jag skulle styra kosan till min allra bästa vän och hennes familj.

Fredagen då vart det lite shopping och sen en jättetrevlig tjejkväll med middag och en massa surr och då menar jag massa surr uppe i Fanna. Jag ler vid minnet att tre tjejjer kan surra så mycket det trodde jag inte va möjligt men nu har vi bevisat motsatsen. Hahahahah

Lördagen gick i lathetens tecken vi var in och handlade lite mat och sen vart det inte så mycket mer vettigt gjort under dagen. Mer än att mina kära vänner fixade till sitt bredband som jag upptäckt att det inte var låst så efter lite hårda ord diskussioner och telefonsamtal till support så var det snart låst .

M kände sig lite krasslig så hon låg på soffan och kollade på lite siencfiction film (inte min smak då ) Och jag började att förbereda för middagen. Det är så skönt att känna sig hemma fast man är borta man kan vara den man är och det känns kanon ändå. Vi avnjöt en god middag och ett glas gott vin till.

Efter det så vart det guitarr hero för hela slanten vi spelade av hjärtats lust allihop men J va den som var skickligast att hantera gitarren. Kul va det i alla fall. Jag älskar er mina kära vänner...

Ja det va väl  min helg i en korta drag en trevlig minnesvärd och underbar helg..

Nu ska jag åka och handla så att jag kan laga lite middag sen.

Bilder ska jag försök att sätta in senare så håll till godo det kommer bildbevis jag lovar..

Ha det gott

Kramen

På kurs med Kurt....

Jaha då ringde dom från kontoret och sa att min kurs som jag skulle åka på den 24 september är inställd och flyttad. Så nu gick alla mina planer som jag hade åt pipsvängen.
Så nu ser det ut som att jag ska i väg den 14 oktober i stället fast då kanske jag har sån tur att min go gumma är hemma så att jag kan stanna och umgås med henne några dagar.
Vi får väl se vad som händer och fötter.

I går va jag upp till mor och far på en blixt visit fick mig lite mat som va fantastiskt gott som vanligt. Hade oxså turen att få umgås med mina underbara prinsar lite det känns alltid bra att träffa dom.

Jag va oxså upp till strånäset och träffade LM och det var en upplevelse det är det alltid att träffa henne och jag har så mycket att fundera på och en hel del som jag kan släppa helt. Kanske det låter lite kryptiskt men ni som vet och har varit där förstår vad jag menar. Det som sa och det jag fick till mig berättar jag gärna om men inte här det tar vi i så fall öga mot öga känns bättre så.

På hemvägen va jag in och hälsade på min vän M och träffade hennes mor och ur gulliga barnbarn som jag inte sett sen han va bäbis och vilket charmtroll han har vuxit upp till.

Ja vad har hänt mer sen sist då inte så mycket drönar mest känns det som varit lite på stan och ska väl ta och se om jag kan ta och åka och hälsa på min kusin i Härnösand och titta på hennes lilla kille.

Sen ska jag va chafför åt min yngsta son han ska på Ikea och handla så han ville att mamma skulle skjussa dit då och det gör jag ju så gärna det va nåt med nya byxor och skor med så det kan väl vara anledningen att han vill ha med mig ;-)

Sen åker jag väl lite hiss i mina känslor efter trubblet som vart förra veckan men å andra sidan så vet jag ju hur det är och jag behöver inte vara orolig men jag är ju en sådan person då som analyserar och tänker så att det ryker ur öronen....
Men saknaden är helt ortoligt stor det är så konstigt att man inte känner sig hel bara som en halv människa när man är ifrån varandra.  Men inte så många veckor kvar då..


Jag vete sjutton inte varför jag inte är kapabel att lägga ut bilder på bloggen måste nog få tag i någon som kan hjälpa mig för det funkar inte.

Nä nu ska jag titta på outsiders på alla super mammor med massor av barn....

I miss you so much Mahal...

He det gott alla


Kram

Å tack Marie H för att du nominerade mig men jag vet inte hur jag ska göra men

Hemma igen då....

Jaha då var man hemma igen då efter en turn... Känns lite konstigt att man har missat hela sommaren det är ju då det händer lite och då folk är lediga så att man kan umgås på ett annat sätt.

Vi mönstrade av i Japan så det vart en lång hem resa så man var lagom mör när man kom till tågstationen i Sundsvall och kallt var det oxså det va så varmt i Tokyo och jag hade ingen jacka med mig för det var ju sommar när jag for.

Ja vad har hänt då sen sist inte så mycket egentligen sista veckan ombord består ju mest av att rundvaska byssan och hytten så att allt är rent och frächt till min avlösare kommer.

Har varit en sväng upp till mor och far men det var bara en snabbis få se om jag kommer att åka upp på fredag och stanna till måndag för då ska jag iväg på något mycket spännande och intressant. Men jag kommer att berätta om det en annan gång så ni får hålla er till tåls tillsdess.

Sen ska jag försöka att hinna ner till Götet och hälsa på min goaste tös som jag har därner och som det är så länge sedan jag träffade vi har massor att ta igen. Ska oxså på kurs denna gång när jag är hemma och det ska bli kul det med få se vad man får lära sig då om man kommer att klara att hoppa i livflotten eller om man druknar vem vet.....

Annars så längtar jag givetvis efter min prins på andra sidan jorden men vi är glada att veta att han kommer tillbaka så det är ju bara 9 veckor kvar innan vi ses igen men det är tufft att vara ifrån varandra det ska gudarna veta.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om så att jag slutar för denna gång......

Miss u so much mahal........

RSS 2.0