Farbror Doktorn....

Då har man varit till läkaren då i Zeebrugge. Det var ju nåt nytt!!
Å varför gick jag då dit eller gick och gick jag vart tvingad att gå dit :( Men så här i efter hand så var det ju bra att jag gick ....

Va vad det för fel då Jo jag hade tydligen ett enormt högt blodtryck så nu har jag fått medecin så jag hoppas att det kommer att bli bra . Men det blir det nog :)
Så nu är jag ordinerad vila å det är så tråkigt kan ni tro jag vill ju inte vila... Vill ju att det ska hända skojiga saker och att man ska känna sig pigg och få orken tillbaka men som sagt den kommer nog å det är ju inte så att jag måste ligga till sängs å tur är väl det i alla fall....

Så nu ska jag ta och läsa lite och vila vidare

Ha det gott alla

Kramar

Lilla Rhu är död....

Han hamnade i min stekpanna :) Skämt å sido

Jag har ätit och tilllagat känguru för första gången i mitt liv och det var väldigt gott.  Men man fick vara på sin vakt så att man inte överstekte köttet men det gick bra vart perfekt rosa.

Annars så händer inte så mycket är som sagt på väg mot Antwerpen och vi kommer att ta lots i morgon och komma till kaj nån gång på kvällen skulle jag tro.
Hoppas att jag hinner av en sväng bara för att strosa runt lite. Sen på tisdag så kommer det proviant och den ser jag framemot här är snart så tomt så att råttorna gråter...

Nu ska jag titta färdigt på in film


Ha det gott

Kram

Antwerpen nästa

Ja ha då ska vi snurra i Europa ett tag då. Ser ut som att vi kommer att vara här till den 20 september sen så bär det av mot Usa och sen Japan och trolig avmönstring för mig då :)

Inte mycket har hänt sedan jag skrev sist, dagarna går sin gilla gång men fint väder har vi haft så att man har kunnat tagit sig några dopp i poolen på kvällarna när man slutat jobba och det är ju skönt.
Drar på en förkylning som inte vill ge sig och inte blir det bättre av att chiefen kör Ac allt var det går så det är fan kallare än i frysen Brrrrr

Jag och 3:e styrman och kadetterna var iland i Genus Italien och shoppade lite grann och det var en jätte mysig stad med massa gamla vackra byggnader överallt och små trånga gränder. Jag njöt i fulla drag av den dagen :)
Shopping vart det som sagt lite smått och gott ett par skor och en handväska och lite annat plock så det lyfter alltid humöret ett snäpp....

På måndag så kommer vi som sagt till Antwerpen hoppas på att komma iland där med en sväng om än bara för att gå ut och ta en promenad och kolla på omgivningen. Det kan vara skönt att bara komma av båten om så bara för nån timme.

Men nu ni gott folk ska jag ta min bok och hoppa i koj och läsa en stund men först en treo och c-vitamin... Nu prövar man allehand kurer för att bli piggare :)

Kram

Marre

RSS 2.0